Guangzhou Guardvalue Technology Ltd.

OMRINGD DOOR VEILIGHEID

Free call Video chat
Bedrijf Details:
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Merken: Guardvalue
Aantal werknemers: 150~200
Jaarlijkse omzet: 400-500
Opgericht Jaar: 2010
Export pct: 80% - 90%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

GUANGZHOU GUARDVALUE TECHNOLOGY LTD.

Welke Veiligheidsbeschermende brillen hebben vervaardigd, Sportenbeschermende brillen, Zwemmende Beschermende brillen, Sneeuwbeschermende brillen, Veiligheidsmateriaal, die Project enz. voor zaken groot en klein sinds 2010 vormen. Wij hebben beschermende toestellenoplossingen voor markten gecreeerd die zich van de sportenindustrie aan militair uitstrekken en industrieel. meer dan 9 jaar, hebben wij de douaneproducten van uitstekende kwaliteit voor beroemde merken wereldwijd geproduceerd.

 Wij zijn ervaren op ontwerp, ontwikkeling, productie, vorm maken, die op de markt brengen, die ons toelaat om aan de eis van onze klant in maximum te voldoen, om een origineel ontwerp voor authentieke producten met de laagste kosten met een uitvoerige lijn van kwaliteits beschermende toestellen te maken.

 Wij kiezen een innovatieve die benadering van productenontwikkeling op onze deskundige ontwerper wordt gebaseerd en koppel van onze klanten terug. En wij trekken ook op onze middelen om de bijgewerkte hoogte - kwaliteitsproducten aan onze klanten te verstrekken.
Wij worden toegewijd aan de behoeften onze van de consument, en zoeken altijd manieren om onze klanten te belonen, zijn wij niet alleen hulp grote merken met hun regelmatige orde, OEM/ODM-project, maar ook zouden ons lokaal merk willen bijstaan vinden manieren voor zijn uniek ontwerp, die omhoog veelbelovende zaken, een nichemarkt een hoge vlucht nemen.

   Als u in onze producten en onze dienst geinteresseerd bent, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren.

 

Wij verzekeren u dat wij uw vertrouwde op leverancier zullen zijn!

 

 

China Guangzhou Guardvalue Technology Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Geschiedenis

Guangzhou GUARDVALUE Technology Ltd. werd gevestigd in 2010, en nu hebben wij 150 - 200 Werknemers.

Dienst

* Beroeps in ontwerp, middel, productie, marketing.

* De brede productenwaaiers, onze producten kunnen voor veiligheidssporten worden toegepast:

sneeuw, het cirkelen, het zwemmen, het drijven, golf, het beklimmen, het varen, visserij, het lopen, voetbal, basketbal, pompoen, tennis, veenmol, militaire, industriële enz.

* De concurrerendste prijs en hoog - gewaarborgde kwaliteit.

* Snelle productie voor dringende orde.

* Geschikte levering om uw levertijd te ontmoeten.

* OEM/ODM-beschikbaar project.
* Ondertekende geheimhoudingsovereenkomst indien nodig.

Ons Team

Ons ontwerpteam is professioneel op al OEM/ODM-project. Wij zijn ervaren op ontwerp, ontwikkeling, productie, vorm die die ons toelaat om aan de eis van onze klant in maximum te voldoen, om een origineel ontwerp voor authentieke producten met de laagste kosten met een uitvoerige lijn van kwaliteits beschermende toestellen te maken maken.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in